Hosszú Katinka

Ahogy korábban egyértelműen kifejezte egyéb híresztelésekkel ellentétben esze ágában sincs visszavonulnia és a versenyzést a párizsi 2024-es olimpiág folytatni szeretné. A hírt az Index tudta meg az egyelőre nem publikus információt a Magyar Úszó Szövetség sem tagadta.


Hosszu Katinka Rajongoi Oldal

Hosszú Katinka szombaton a Nemzeti Sportnak adott interjújában világosan kijelentette hogy egyelőre esze ágában sincs visszavonulni írja szemléjében a 24hu.

. A portálnak a Magyar Úszó Szövetség megerősítette hogy Hosszú Katinka nagy bejelentésre készül de hogy mire azt nem részletezték. Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását ugyanis az Index úgy tudja a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja. Ebben az életkorban már kevesen úsznak versenyszerűen ő sem sokáig az Index értesülése szerint idén befejezi.

Hosszú Katinka tovább folytatja a felkészülését Tenerifén a 2022-es szezonra. Szeretném ha én lennék az első úszó a világon akinek száz érme van a világversenyekről. Visszavonul a versenyzéstől Hosszú Katinka háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő.

Hosszú Katinka letörten de nem megtörve értékelte a tokiói olimpián nyújtott eddigi teljesítményét azt hogy 400 méter vegyesen vasárnap ötödik 200-on pedig szerdán hetedik lett címvédőként. Orbán egyetlen kommenttel rövidre zárta a Hosszú Katinka-vitát Már napok óta komoly össztűz alatt van Hosszú Katinka többszörös olimpiai bajnok magyar. Hogy Hosszú Katinka további pályafutása szempontjából döntő lesz-e 2022 arra azt mondta.

Elég ha csak Cseh László parádés utolsó fél évére gondolok amit az olimpia előtt csinált. Karácsonyi készülődés közben lőttek egy fotót Hosszú Katinkáról. A legfrissebb hírek itt Nem mindennapi videót osztott most meg amelyben fejjel lefelé a kötelet kihasználva a.

Nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka. Sok szempontból utánozhatatlan Hosszú Katinka pályafutása és egyúttal rendkívül egyedi is. Hosszú Katinka az olimpiát követően elvonult szüksége volt arra hogy feltöltődjön maga mögött hagyván a hangos médiát a kritikus szavakat a sok bántást.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő egy kis létrára ült fel demonstrálva a karácsonyi sürgés-forgás lassabb. Hamarosan hivatalosan is bejelenti. Voltak idők amikor minden egyes percben a sikereiről beszéltek az emberek és szimplán megállíthatatlanul haladt előre.

Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását ugyanis az Index úgy tudja a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigviszi legalábbis így tervezi ám utána befejezi profi pályafutását és elbúcsúzik a medencéktől. A nem túl sikeres tokiói olimpia óta nyílt titok volt az uszodák világában hogy nincs túl sok értelme erőltetni Katinkának a folytatást. Hosszú Katinka május harmadikán betölti a harminchármat.

Hosszú Katinka égősorral a nyakában terpesztett. Hogy van alapja a portál információjának azt a Magyar Úszó Szövetségtől sem tagadták megerősítették hogy Hosszú nagy bejelentésre készül de hogy mire azt nem részletezték. Rengetegen bántották azokban a napokban és hetekben noha korábban félistenként beszéltek róla.

A sportlap rögtön rá is tért a lényegre és rákérdezett csakugyan visszavonulását tervezi-e a tokiói olimpián nem túl jól teljesítő úszócsillag. Mindenki tudta hogy lehetnek hullámvölgyei a klasszisnak olyan pillanatai amikor minden nehézzé válik akár lelkileg akár fizikailag akár. Régen 23-25 éves korban befejezték az úszást most 30-35 éves korban nem kevesen versenyeznek.

Nyilatkozta Hosszú Katinka a Nemzeti Sportnak arra reagálva hogy a sajtóban szárnyra kapott híresztelés szerint visszavonul. Kérdés hogy van-e ennek egyáltalán értelme hiszen tavaly év végén Kaposváron az országos bajnokságon is csúfos. Ez a hír szerdán járta be a sajtót miután az Index saját értesüléseire hivatkozva arról írt hogy Hosszú idén még vállalja az Eb-t és a világbajnokságot de utána befejezi aktív pályafutását.

Nincsenek receptek pláne azért mert az úszásban a versenyzőéletkor tolódik ki. Bár a napokban arról szóltak a hírek hogy Hosszú Katinka befejezi a pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok a Nemzeti Sportnak elárulta egészen más terveket dédelget a fejében. December 24 1821 comment0 hozzászólás.


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Female Swimmers Swimmers Body Swimming Pictures


Katinka Hosszu Swimming S Iron Lady Is Raising All Kinds Of Eyebrows The Iron Lady Swimming Olympic Champion


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Nadadores Natacion Deportes


Hosszu Katinka Olympic Swimmers Swimmer Olympic Athletes


Hosszu Katinka True Inspiration Fitness Motivation Fitness Swimwear


Pin On Inspirational Quotes


Katinka Hosszu Iron Lady 2015 Female Swimmers Sport Girl Swimming Senior Pictures


Arena Swimsuits Competition Swimwear Activewear Competition Swimwear Swimming Champions Arena Swimsuit


Katinka Hosszu Fashion Lady Picture

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel